Privatlivspolitik og Cookies

Dine personoplysninger tilhører dig. Du deler dine oplysninger med Hyacinten Hjørring, fordi du gerne vil bestille en vare.

1. Data
Hyacinten Hjørring bruger kun de data du giver os. Det kan være i forbindelse med bestilling af et produkt eller en service.
Vi bruger følgende oplysninger:

– Navn og adresse på afsender og modtager
– Telefonnummer
– Betalingsadresse
– E-mailadresse
– Betalingsinformation
– IP-adresse.

Som du sikkert forstår skal vi bruge oplysninger om leveringsadresse, så vi kan levere din bestilling til den du vil overraske.

2. Sikkerhed
Vi beskytter de oplysinger du giver os med den mest avancerede teknik, så ingen uvedkommende har adgang til dem. Skulle det være nødvendigt at dele oplysningerne med tredjepart kræver vi, at virksomheden behandler dine oplysninger lige så sikkert som vi gør og til det formål det er beregnet.

3. Opbevaringsperiode
Vi gemmer personoplysninger så længe det er nødvendigt for at kunne behandle din ordre og herefter opbevarer vi dem til egen brug i maks. to år. Herefter vil personoplysningerne blive slettet, med mindre vi af lovmæssige årsager er forpligtet til at opbevare dem i længere tid. For eksempel kræver loven at vi gemmer betalingsoplysninger i syv år.

4. Formål
Vi bruger de data du giver os til forskellige formål:

For at kunne levere din bestilling: Vi bruger selvfølgelig oplysningerne til at behandle din bestilling. I visse tilfælde kan vi også dele data med virksomheder som vi samarbejder med, også kaldet tredjepart, for at kunne behandle din bestilling. Du kan læse mere om dette længere nede.

Spørgsmål: Har du spørgsmål til din bestilling, kan du besøge vores Kontakt os-side, hvor du kan kontakte os via e-mail eller ved at ringe til os. Du vælger selvfølgelig hvilke oplysninger du sender til os. Disse oplysninger gemmes kun så længe det er nødvendigt for at kunne besvare dit spørgsmål. Vi vil jo gerne hjælpe dig bedst muligt.

Location data: for at kunne hjælpe dig bedst muligt kan det være nødvendigt for os at se din position (GPS). Har vi brug for denne information spørger vi dig om tilladelse.

5. Tredjepart
I visse tilfælde kan vi dele data med virksomheder som vi samarbejder med, også kaldet tredjepart, for at kunne behandle din bestilling.

5. 1 Udbydere af navigation / kort software som Google Maps kan gemme og behandle (positions) data. Det er også muligt at data bruges direkte af Google eller Apple. Dette ligger uden for vores kontrol, se disse virksomheders privatlivspolitik.

5.2 Vi vil være sikre på at du kan bruge vores website på bedst mulige måde og så personligt som muligt. Derfor kan vi benytte statistiktjenester som for eksempel Google Analytics, for at se hvordan du benytter vores site. Vi har selvfølgelig sikkerhedsaftaler med disse virksomheder, så IP adresser anonymiseres.

6. Cookies
Vi bruger cookies, og det gør vi for at sikre at vores website fungerer optimalt så du kan nyde en god shoppingoplevelse. Vil du vide mere om disse cookies og hvordan du fjerner dem? Klik her.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

8. Tredjeparts websites
Vores website kan indeholde links til andre websites. Vi har ingen indflydelse på disse sites og kan ikke garantere at virksomhederne behandler data lige så sikkert som vi gør. Vi anbefaler at du først læser deres Privatlivspolitik inden du bruger dem.

9. Ændring af Privatlivspolitikken
For at kunne informere dig bedst muligt om brugen af persondata, opdaterer vi af og til denne privatlivspolitik. Vi anbefaler derfor at du regelmæssigt læser den.

10. Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@hyacinten-hjorring.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Hyacinten v/Stine Raaby
CVR: 30641663
Nørregade 23
9800 Hjørring
Tlf: 98909006
Email: info@hyacinten-hjorring.dk

Hyacinten Hjørring

Nørregade 23
9800 Hjørring

CVR: 30 64 16 63

Åbningstider

Information

Mandag til fredag:  
9.30 - 17.30

Lørdag:
9.30 - 13.00

Søndag: Lukket

Morsdag:    

9.30 - 14.00